В Тернополі взяли “на гарячому” торгівця марихуаною (ФОТО)

Опубліковано:
25 Листопада, 2014 о 13:12

Прибутковий бізнес з продажу марихуани налагодив непрацюючий 34-річний житель обласного центру. До справи підійшов ґрунтовно: сам вирощував сировину, сушив, подрібнював, зважував та фасував у пакети. Бажаючих придбати дурман-зілля вистачало.

 



Співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків обласного управління міліції задокументували декілька фактів збуту тернополяниноммарихуани. Зловмисника взяли «на гарячому» – коли він поклав до кишені півтори сотні гривень, виручених від продажу дурману.

 

 

 

Тернополянин не лише травив своїм товаром інших, а й сам пристрастився до нього. Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання підозрюваного міліціонери  вилучили майже півтора кілограма марихуани, приладдя для її виробництва та кошти, здобуті злочинним шляхом.

 

– Підозрюваний сам вирощував сировину у  лісосмузі, – розповів заступник начальника ВБНОН Олександр Буняк. – Збирав рослини, висушував їх, подрібнював та фасував. За один згорток марихуани вагою три грами отримував від 130 до 150 гривень.

 

 

 

Крапку в злочинній діяльності наркоторгівця поставили міліціонери.Тернополянину інкримінують дві статті Кримінального кодексу України – 307 (ч.2) – незаконне виробництво, виготовлення, зберігання та збут наркотичних засобів, а також 309  (ч.2) – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід – домашній арешт. Триває досудове розслідування.

 

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: