В Тернополі “Автомайдан” затримав “терористів”

Опубліковано:
13 Жовтня, 2014 о 17:33

У ці вихідні, в ніч з суботи на неділю, у с. В. Гаї наші активісти ВО “Автомайдан” затримали нечистих на руку ділків, які на агітаційних плакатах одного з кандидатів ліпили аркуші з інформацією образливого змісту, – пояснив Ігор Василів, голова тернопільського осередку . – Одразу ж викликали правоохоронців.

 



Слідчо-оперативна група місцевого райвідділу міліції виїхала на місце події для з’ясування усіх обставин.
 
Як повідомили згодом в оперативному штабі управління громадської безпеки обласної міліції,  правоохоронці встановили осіб, які пошкодили агітаційні плакати. Порушниками виявилися двоє жителів району, один з яких, до слова, теж балотується в народні депутати.


 
Дану подію внесено до Журналу єдиного обліку Тернопільського райвідділу міліції. Правоохоронці проводять перевірку, за результатами якої буде винесено законне рішення, повідомляє СЗГ УМВС України в Тернопільській області.

 

Всеукраїнське об’єднання “Автомайдан” є аполітичною громадською організацією та на позачергових виборах до парламенту не підтримує жодну політичну силу та жодного кандидата.

– Всі заяви від нашої громадської організації про підтримку тієї чи іншої політсили, кандидата є ні чим іншим, як спробою спекуляції іменем ВО “Автомайдан”, – заявив голова тернопільського осередку ВО «Автомайдан» Ігор Василів. – Та втягуванням незалежного громадського об’єднання у політичні інтриги. А також спробою заробити політичні бонуси на імені нашої громадської організації.


Активісти тернопільського осередку ВО «Автомайдан» закликають тернополян прийти на вибори 26 жовтня та віддати свій голос за гідних кандидатів.

– Ми залишаємо за собою право поширювати інформацію про зловживання, спроби підкупу виборців, корупційні схеми, незаконні діяння та статки кандидатів, – запевнив Ігор Василів. – Також – про зв’язок кандидатів в народні депутати зі «старою», злочинною владою часів Януковича та інформацію про технічних кандидатів.


Тернопільський осередок ВО «Автомайдан» закликає усі політичні сили провести вибори чесно, не застосовуючи брудних технологій.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: