В Тернопільській області взялись за позашкільну освіту (ФОТО)

Опубліковано:
26 Листопада, 2014 о 15:59

24 листопада 2014 року в обласному центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді відбулася нарада керівників позашкільних навчальних закладів області. Під час неїпроаналізували виконання цільової соціальної програми розвитку позашкільної освіти Тернопільщини та визначили планові завдання її подальшої діяльності.

 



 

Як зазначив директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Любомир Крупа, необхідно реалізувати стратегічні завдання інноваційного розвитку освіти Тернопільщини, в тому числі підвищувати якість надання послуг позашкільною освітою.

 

 

Під час наради розглянули наступні питання: основні напрямки та вимоги до планування роботи позашкільних навчальних закладів у 2015 році, оновлення змісту позашкільної освіти на основі компетентнісного підходу до впровадження нових напрямків гурткової роботи, форм і методів її реалізації; основні напрямки розширення мережі гуртків ПНЗ професійного самовизначення старшокласників, в тому числі на базі ПТНЗ, ВНЗ, міжшкільних навчально-виробничих комбінатів.

 
Важливою для дошкільної освіти залишається співпраця з молодіжними громадськими організаціями. Адже це є дієвим засобом національного, військово-патріотичного виховання позашкільної системи освіти.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: