В Теребовлі сім’я варила опій

Опубліковано:
7 Грудня, 2014

Виготовленням наркотиків займалося у себе вдома подружжя із Теребовлянського району. Дурман власного виробництва вони не лише самі вживали, а й пригощали ним інших. Незаконну діяльність сімейства припинили співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків обласної міліції.

 

Як з’ясувалося, 47-річний чоловік та його 45-річна дружина ніде не працюють, живуть за рахунок соціальних виплат. В минулому обоє мали проблеми із Законом – були судимі за наркозлочини.

 

У подружжя двоє неповнолітніх дітей, вихованням яких горе-батьки мало переймалися. До згубної звички пара пристрастилася давно.

 

Під час санкціонованого обушку в помешканні подружжя, правоохоронці виявили та вилучили 1 кілограм 200 грамів макової соломки, 300 грамів залишків від виробництва наркосировини, приладдя для виготовлення та вживання зілля.

 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Підозрюваним інкримінують статтю 309 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Триває досудове розслідування.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кримінал, #наркомани, #новини тернопільщини, #опій, #теребовля, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: