В стінах парламенту вирішують “шкурні” питання за будови у Тернополі

Опубліковано:
6 Грудня, 2014

Київський фотожурналіст Влад Содель виставив на своїй сторінці в соцмережах фото депутата, який уже в перші дні роботи парламенту намагається вирішити «шкурне» питання. Причому стосується воно будови у Тернополі.

 

«Суть питання – зареєструвати право власності на об’єкт торгово-побутового призначення в Тернополі, вул.. Шептицького, 6. Будівля здана в експлуатацію в Архбудконтролі України, є декларація на готовність об’єкту до експлуатації, подано додаткові докумети, які вимагала реєстраційна служба Києва», – йдеться в смс-повідомленні, яке можна розгледіти і прочитати на фото.

 

«Цікаво, чи встигла “порєшать” це питання Ганна Володимирівна Онищенко, яка до вчора була головою реєстраційної служби, а сьогодні вже стала міністром Кабінету Міністрів України. Питання із ряду риторичних – оце рудиментарне телефонне право, воно вже відмирає і ми є свідками явища із минулого, чи це отак і далі буде у нас», – запитує фотожурналіст.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #будова, #влад содель, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шептицького
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: