В Севастополі закінчується вода

Опубліковано:
23 Жовтня, 2014 о 13:03

Запасів води для постачання Севастополя залишилося на місяць. Про це повідомляє прес-служба окупаційного уряду Севастополя з посиланням на директора “Севгорводоканала” Миколи Перегуду

 .



У Севастополі з початком опалювального сезону витрати води збільшилися на 5 тисяч кубометрів на добу через необхідність підживлення систем опалення. Запасів води в Чорноріченському водосховищі вистачить для забезпечення водою міста протягом місяця, повідомили в прес-службі.


Додаткову воду підприємство розраховує отримати за рахунок транспортування води з Вілінського водозабору /підруслових вод річки Бельбек /. Чорноріченське водосховище, повний обсяг якого становить 64 млн кубометрів, забезпечує водою 70 відсотків населення міста.


Стабільне водопостачання можливе при 45-50 відсотках заповнюваності водойми. За інформацією “Севтеплоенерго” 21 жовтня у Севастополі було запущено 39 котелень, які обслуговують 994 будинки, 29 дитячих садків, 21 навчальний заклад.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: