В найближчі дні водіям слід бути обережними

Опубліковано:
23 Жовтня, 2014 о 10:55

У найближчі дні на Тернопіллі очікується погіршення погодних умов: зниження температури, снігопади та пориви вітру.

 



Співробітники ДАІ наголошують, саме в перші снігопади збільшується ризик виникнення аварійних ситуацій та скоєння дорожньо-транспортних пригод. Слід пам’ятати, що керування транспортом на дорозі, вкритій шаром снігу, в умовах ожеледиці вимагає від водіїв особливих навичок і вміння, а також  відповідної підготовки транспортного засобу.

 

Необхідних заходів безпеки в даних погодних умовах, повинні дотримуватися й пішоходи. Слід пам’ятати, що гальмівний шлях транспортного засобу значно збільшується на дорозі вкритій снігом і не завжди водій зможе вчасно зупинити автомобіль.

 

Тож працівники ДАІ звертаються до водіїв: за можливості не вирушайте у далекі поїздки, якщо ж є така необхідність, будьте особливо уважними, користуйтесь пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції, не перевищуйте швидкість, рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями, обов’язково  надавайте перевагу в русі автомобілям оперативних служб (каретам швидкої допомоги, аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони тощо).

 

УДАІ УМВС України

в Тернопільській області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: