В Гусятині розповіли про зміни в оподаткуванні

Опубліковано:
24 Листопада, 2014 о 17:48

Про зміни податкового законодавства, єдиного соціального внеску та інших нововведень йшлося на семінарі, що відбувся у актовій залі Гусятинської районної державної адміністрації в рамках проведення Дня району.

 



У заході взяли участь понад 60 бухгалтерів, керівників та приватних підприємців. Слухачам роз’яснювали законодавство фахівці Головного управління ДФС у Тернопільській області.

 

«Вже традиційно ми зустрічаємося з платниками податків у такому форматі. Для нас це чудова можливість почути ті питання, що турбують громадськість, а для платників – дізнатися про новації в оподаткуванні. Завдяки проведенню таких заходів формуються взаємовигідні стосунки: підвищення іміджу контролюючих органів та забезпечення бажаючих кваліфікованими відповідями”, – зазначив заступник начальника Головного управління ДФС в області Сергій Господарик.

 

Сергій Степанович подякував присутнім на семінарі громадянам та представникам бізнесу, колегам і ЗМІ за плідну спільну роботу, а також закликав взяти участь у реформуванні податкової системи шляхом надання пропозицій.

 

Учасники семінару ознайомилися зі змінами до Податкового кодексу та інших законодавчих актів України, якими вдосконалено окремі положення чинного законодавства в частині податку на прибуток, податку на доходи фізичних осіб, оподаткування земельних ділянок, розглянули питання військового збору. Їх висвітлювали лектори – фахівці Головного управління ДФС у Тернопільській області, зокрема, начальник управління оподаткування юридичних осіб Алла Іванчишина, заступник начальника управління – начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб та майнових податків управління доходів і зборів з фізичних осіб Андрій Руцький, заступник начальника управління – начальник відділу податку на прибуток Ольга Кондратюк.

 

Із поданням оновленої звітності з податку на додану вартість та електронним адмініструванням присутніх ознайомила головний державний інспектор відділу комунікацій Людмила Кобель.

Про помилки, які допускають під час складання звітності платники єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, наголосила завідувач сектору адміністрування єдиного внеску управління доходів і зборів з фізичних осіб Олена Шевчишина.

 

Завідувач сектора організації роботи ЦОП, розгляду звернень та забезпечення доступу до публічної інформації відділу реєстрації платників та електронних сервісів Андрій Петришин нагадав про порядок розгляду звернень громадян до органів ДФС.

 

Під час дискусійного блоку учасники семінару мали змогу отримати відповіді лекторів на запитання, а також індивідуальні консультації з питань практичного застосування окремих норм податкового законодавства.

 

Відділ комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: