В готелі викинувся з вікна 22-річний боєць АТО з Тернопільщини

Опубліковано:
26 Лютого, 2015 о 11:06

23 лютого у селі Сокільники Львівської області трагічно загинув боєць 24-ої окремої механізованої бригади Богдан Стукало із села Красна Зборівського району Тернопільської області. Тіло хлопця знайшли на асфальті біля готельного комплексу. Що сталося з бійцем, — наразі невідомо. За попередньою версією, його викинули з вікна третього поверху. Інших подробиць трагедії і того, чи могло це бути самогубство, працівники міліції поки не розповідають.

Богданові було лише 22. У Львівському військовому шпиталі лікував поранену ногу, напередодні йому мали зняти гіпс.



— Така біда, — зітхає краснянський сільський голова Петро Михайлович. — Самі не знаємо, що насправді сталося з Богданом, а батьків не хочемо турбувати. На маму страшно дивитися, ледве тримається бідна…

Богдан служив за контрактом у військовій частині в Яворові Львівської області, а коли на Сході почалася війна, одним із перших пішов захищати країну від ворога. Кілька місяців воював на Донбасі, а на початку грудня отримав поранення — двома кулями пробило ліву ногу. Богдана доправили до Львова, там його прооперували, у ногу вставили пластину і наклали гіпс. Коли пішов на поправку, відпустили додому. Богдан хотів швидше одужати і знову повернутися на фронт.

 

 

— Богдан був дуже хорошим і життєрадісним хлопцем, — розповідає Петро Михайлович. — Ніколи не чув, щоб скаржився — завжди усміхався. У нього навіть девіз був відповідний: «Радій життю — воно прекрасне!» Багатьом, хто повертається з війни, важко говорити про пережите, а Богдан не замкнувся у собі, був веселим, охоче зустрічав гостей, які приходили його провідати. До нього навіть побратими приїжджали у Красну. Досі не віриться, що сталася така трагедія. Ще напередодні з ним говорив. 20 лютого він поїхав у госпіталь знімати гіпс, а назад повернувся у труні…

Сьогодні Богдана Стукала поховають у рідному селі.

Орест СКОБЕЛЬСЬКИЙ.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #богдан стукало, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #самогубство, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: