В Донецькому аеропорту продовжують шукати тіла вбитих «кіборгів» (ФОТО)

Опубліковано:
28 Лютого, 2015 о 10:36

Тіла загиблих українських “кіборгів” почали діставати з-під руїн нового терміналу аеропорту полонені, яких сепаратисти утримують в Донецьку. Процес проходив під контролем так званого «МНС» «ДНР», повідомляють Патріоти України з посиланням на  російські  ЗМІ.

 



Двох загиблих упізнали полонені. На місці операції не було представників Червоного Хреста та ОБСЄ, але були присутні представники Міноборони і волонтерської організації Патріот. Розбирали завали і витягували тіла протягом трьох годин. Всього в аеропорту, за даними представників «ДНР», приблизно 30 тіл. Співробітник Центру звільнення полонених при Збройних силах України Василь Будико повідомив, що вчора отримали сім тіл.

 

Сьогодні роботи будуть продовжені. Нагадаємо, раніше у Міноборони заявили,  що під зруйнованим новим терміналом аеропорту залишаються живі “кіборги”. Однак на сьогодні така інформація не  підтверджена: з території аеропорту вивозять  лише вбитих.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: