В Баворові освятили Алею Героїв на честь полеглих захисників

Опубліковано:
6 Жовтня, 2024
Фото: Олег Кохман.

У селі Баворів, що на Тернопільщині, відкрили та освятили Алею Героїв, присвячену захисникам з Великогаївської громади, які загинули, захищаючи Україну. Місцеві жителі вшанували їхню пам’ять, принісши квіти до п’яти пам’ятних стендів з портретами героїв. Про цю подію повідомив голова громади Олег Кохман на своїй сторінці у Facebook.

Стенди з портретами розташовані біля символічної могили борців за свободу України в центрі села. Алея присвячена загиблим воїнам Миколі Юречку, Роману Гаху, Михайлу Жилі, Роману Мричку та Степану Гевку.



“Кожне обличчя – це ціле життя, ціла історія незламної боротьби за нашу рідну землю. Бувають моменти, коли природа доповнює слова, які звучать. Тут, зі сльозами на очах, з болем у серці, з молитвою під звуки тихого теплого дощу лунали зворушливі пісні та слова безмежної вдячності загиблим Героям”.
“Прошу жителів приходити сюди, приносити квіти, розказувати дітям про Героїв.
Бо доки ми пам’ятаємо – вони живі в наших серцях” – йдеться у повідомленні.
Слава Героям! Слава Україні!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алея героїв, #баворів, #великогаївська громада, #загиблі захисники, #освячення, #пам'ять героїв
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: