Уточнена інформація: жінку з дитиною збив колишній заступник прокурора (Фото)

Опубліковано:
17 Листопада, 2015 о 18:30

На цей момент є уточнена інформація по пригоді на вулиці Симоненка. Машина і винуватець ще досі на місці пригоди. Проводять необхідні заміри, хоча і так очевидно, що водій винен, оскільки скоїв наїзд на жінку з дитиною на пішоходному переході.

 



Потерпілих забрала швидка допомога і їм вже надали нелбхідну допомогу. На щастя, серйозних травм немає. Потерпілі не потребують госпіталізації.

 

Винуватцем виявився колишній заступник прокурора в Тернопільській області, який на своєму елітному авто Мерседес S500 вирішив, що для таких, як він не існує переходів, а люди мають впізнавати його ще здалеку і застигати вздовж дороги в низькому поклоні.

 

 

Читайте також: На пішохідному переході на Симоненка у Тернополі автомобіль збив жінку з дитиною

 

 

Про те, що чоловік явно не з когорти простих смертних свідчить і той факт, що на місце події з’їхалось багато високих поліцейських чинів на чолі з самим Олександром Богомолом. Очільник поліції сказав, що машину вилучать на арештмайданчик, а водій пройде першу провірку на алкогольне сп’яніння пряимо на місці інциденту в присутності свідків. Далі, бажаючі засвідчити обстеження колишнього прокурора, можуть поїхати разом з експертами до лікарні, де тест на вміст алкоголю проведуть ще раз і більш грунтовно.

 

 

 

 

 

 

Сам винуватець поводиться досить спокійно. Очевидці стверджують, що відразу після аварії він пропонував потерпілим все владнати грошима, але люди почали обурюватися і заблокували місце ДТП. 

 

P.S.  Цікаво, скільки часу збирав цей бідака гроші на таке авто при прокурорській зарплатні?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: