УСР в Тернопільській області вчиняють завуальований тиск на розпорядників бюджетних коштів, – голова громади

Опубліковано:
14 Вересня, 2024 о 07:07

Начальник Тернопільської ОВА В’ячеслав Негода 12 вересня провів оперативну зустріч з керівником Озернянської громади Назаром Романівим та головним лікарем реабілітаційного центру в Озерній. Зокрема, йшлося про те, що в ЗМІ було інформація, що провладні структури області перешкоджають будівництву “Медичного реабілітаційного центру “Озернянський”.

– Питання недоцільності облаштування реабілітаційного центру в селі Озерна виникло за попереднього керівництва області і до її виникнення теперішнє керівництво не має жодного відношення. Хочу подякувати голові Тернопільської обласної військової адміністрації Вʼячеславу Негоді за оперативне реагування та розуміння необхідності створення такого реабілітаційного центру, – зазначив Назар Романів.

Під час зустрічі Вʼячеслав Негода підтвердив важливість співпраці між усіма залученими сторонами для успішної реалізації проекту. Адже турбота про ветеранів – одна з першочергових задач кожної громади та області в цілому.



– Переконаний, що мені вдалося донести до Вʼячеслава Андроновича, що деякі правоохоронні органи, в даному випадку УСР в Тернопільській області, прикриваючись військовою адміністрацією та воєнним станом в країні вчиняють завуальований тиск на розпорядників бюджетних коштів. Переконаний, що теперішній керівник області не допустить виникнення в майбутньому подібних питань, – зазначив пан Романів.

Він зазначив, що громадою виділено 8,5 млн грн для будівництва Центру, де в майбутньому зможуть проходити реабілітацію ветерани.

В’ячеслав Негода дав доручення начальнику Тернопільської РВА з’ясувати обставини виникнення конфлікту.

Ветерани Тернопільщини звинувачують чиновників у блокуванні створення реабілітаційного центру

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Перший онлайн
Теги: #громада, #ОДА, #озерна, #тиск, #УСР
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: