Усі домашні закохались в цей рецепт! Легка та ніжна паста з куркою і брокколі

Якщо ви шукаєте просту, легку та корисну страву для вечірніх літніх посиденьок, тоді цей рецепт саме для вас! Ніжна паста з куркою та броколі готується всього за 35 хвилин, приємно вражає текстурою та смаком.

Ілюстративне фото з відкритих джерел.

Щоб приготувати її, вам знадобиться:

Приготування:

Почніть з приготування пасти відповідно до інструкцій на упаковці. Злийте та відкладіть, залишивши приблизно 1 склянку води для пасти.

У великій сковороді розігрійте оливкову олію на середньому сильному вогні. Додайте нарізану кубиками курку, приправте сіллю, перцем та італійською приправою. Готуйте, поки курка не підрум’яниться і не звариться, приблизно 5-7 хвилин.

Додайте подрібнений часник і пластівці червоного перцю, готуйте до появи аромату приблизно 1 хвилину.

Додайте в сковороду суцвіття брокколі і влийте курячий бульйон. Накрийте кришкою та дайте їй варитися приблизно 5 хвилин, поки брокколі не стане ніжною та яскравою.

З’єднайте зварену пасту з сумішшю курки та брокколі, добре перемішайте. Якщо страва здається сухою, поступово додавайте відкладену воду для пасти, доки не буде досягнута бажана кремоподібність.

Нарешті додайте тертий сир пармезан, дайте йому розплавитися в соусі. За потреби додайте більше солі та перцю.

Подавайте гарячим, прикрасивши свіжою петрушкою для яскравого кольору та смаку!

Смачного!

Останні новини: