Університетській лікарні передадуть обладнання з Франції

Опубліковано:
18 Лютого, 2016 о 10:23

Тернопільська університетська лікарня отримає черговий транш гуманітарного вантажу, зокрема високоякісне медичні обладнання та інвертар з французького міста Сежікуадевіль безпосередньо за підтримки та організації партнера Мiжнaрoднoгo Цeнтру впрoвaджeння прoгрaм ЮНЕСКО.

 



Вантажоємність гуманітарноъ допомоги –  близько 15 тонн. Профінансувала транспортування вантажу, – а це 4 тисячі євро, –  сама лікарняна установа, а також Тернопільська облдержадміністрація. Медичний вантаж є безкоштовним в якості благодійної допомоги. Обладнання не нове, проте у доброму стані та відповідає усім виомогам, – зазначають у департаменті охорони здоров’я ОДА. Це медичні інвертар та білизна, зокрема 80 функціональних сучасних ліжок, 35 інвалідних візків, милиці, палиці, підйомники для важкохворих, медичні препарати.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: