Україна готується до футбольного свята: офіційно оголошено трансляторів Євро-2024

Опубліковано:
21 Квітня, 2024
євро-2024
євро-2024

Футбольні пристрасті в Україні знову на піку напередодні грандіозного Євро-2024. Всі шанувальники спорту з нетерпінням чекали новини про трансляцію найочікуваніших протистоянь, і нарешті це сталося.

Ексклюзивні права на трансляцію всіх поєдинків турніру отримав український медіасервіс MEGOGO. Проте, для охоплення максимальної аудиторії, платформа укладала партнерську угоду зі Суспільним мовленням.

Згідно з угодою, матчі Євро-2024 транслюватимуться на місцевих телеканалах Суспільного в аналоговому та цифровому ефірі, кабельних мережах та через IPTV-провайдерів. Це означає, що українські футбольні шанувальники матимуть можливість насолоджуватися першим матчем-відкриттям, груповим етапом, а також виступами національної збірної.

Проте, для деяких протистоянь, шанувальникам футболу доведеться скористатися платними пакетами MEGOGO. Деталі щодо цін та підписки поки що не оголошені.

Розклад матчів групового етапу вже сформований, а розподіл поєдинків плей-оф буде проводитись під час турніру. Коментаторський супровід цих захоплюючих подій здійснюватиметься виключно командою MEGOGO.

Нагадаємо, що MEGOGO вже має досвід трансляції матчів національної збірної України та був офіційним мовником відбіркового турніру на Євро-2024.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Євро-2024, #трансляція, #футбол
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: