Українські розвідники взяли в полон підрозділ російської армії

Опубліковано:
18 Листопада, 2014 о 20:11

За даними штабу українських силовиків, підрозділ, що складається з солдатів і офіцерів, яке заслала на Донбас російська армія, потрапило в полон до бійців 72-ї української бригади. Останні новини АТО говорять про те, що росіяни потрапили в полон в результаті бою, передає joinfo.ua з посиланням на штаб АТО.

“Цей випадок стався сьогодні вночі в районі Гранітного. Хлопці з 2 батальйону 72 бригади спіймали п’ятьох солдатів і одного офіцера російської армії. Було бойове зіткнення, в результаті якого російські вояки потрапили в полон. Один з росіян не отримав серйозне поранення і до місця призначення, тобто до штабу наших силовиків, не дотягнув. Помер по дорозі. Решту передали в руки відповідних спецслужб. з ними зараз працюють, допитують”, – розповіли українські силовики.



За словами розвідки зі штабу АТО, у вищезгаданому секторі накопичилося чимало російських військових, які проводять розвідку боєм.

“Тепер треба дізнатися у полонених про плани з приводу настання. Мало, що вони там удумалі”, – резюмували в штабі АТО.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #війна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #терористи
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: