Учасник «Голосу країни» Андрій Лучанко зробив неочікувану пропозицію Христині Соловій

Опубліковано:
1 Жовтня, 2016 о 11:13

Фіналіст п’ятого сезону телевізійного співочого шоу «Голос країни -5» Андрій Лучанко, потішив своїх прихильників розвитком творчості, а також  на публіку показав своє особисте життя. 

 



Зокрема, Андрій написав саундтрек до мелодрами «Біженка», котрий 25 вересня транслював канал 1+1. В основі стрічки – історія Надії, яка  приїжджає в місто, аби почати все з початку і там зустрічає своїх давніх  друзів і перше кохання.

 

Проте, приїжджає не сама, а з шестирічним хлопчиком, який називає її мамою. Надія на прохання вмираючої бабусі вивезла його із зони, де небезпека, аби далекі родичі на мирній території прийняли дитину до себе. Але хлопчик звик і прив’язався до жінки й вона постала перед вибором, чи візьме на себе відповідальність за дитину, особливо в той час, коли ще сама не знає, як складеться її майбутнє. Аранжування пісні для мелодрами «Біженка» – композитора і музичного продюсера проекту «Голос. Діти» Руслана Квінти. Андрій Лучанко каже, що його дебют – це заслуга генерального продюсера 1+1 Продакшн Вікторії Лєзіній.

 

 

Також Андрій зізнався, що наразі дуже хоче записати дует з Христиною Соловій. Він уже навіть написав пісню, яку не бажає виконувати ні з ким іншим, окрім Христини.

 

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: