У Зборівському деканаті відбувся з’їзд молоді (Фото)

Опубліковано:
4 Вересня, 2015 о 18:08

У неділю, 30 серпня, відбувся з’їзд молоді Зборівського деканату. Розпочав святковий концерт з молитви і благословення о. Орест Павліський, голова Комісії у справах молоді Тернопільсько-Зборівської архиєпархїі.

 



«Багато юних талантів змогли прославити Бога своїми чудовими виступами, – розповідає о. Віталій Вовк. – Зі сцени звучали пісні та вірші на духовну та патріотичну тематику, деякі навіть власного авторства».

 

Охопили увагою також і праведного Митрополита Андрея Шептицького, якому в УГКЦ присвячений 2015 рік. Збагатив програму своїми піснями о. Василь Брона, який є вихідцем зі Зборівщини.

 

На завершення кожен учасник отримав грамоту і благословення від отця-декана Володимира Шевціва із подякою за виступ. Закінчилися святкування веселою українською дискотекою, яку провели зборівські хлопці із гурту “Благовіст”.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: