У вересні на Тернопільщині відкриють перше підприємство з виробництва мінеральних добрив

Опубліковано:
19 Серпня, 2015 о 19:10

 

У вересні у Кременці відкриють державне підприємство  «Агроцентр Єврохім-Україна». Воно уже почало роботу, наразі там 16 працівників, кількість яких до кінця року планують збільшити до 50 осіб. Середня заробітна плата їх становить від 4,5 до 5 тисяч гривень. Це єдине на Тернопільщині підприємство, яке забезпечує постачання мінеральних добрив. Реалізовують продукцію у західному регіоні України. Сировину на виробництво завозять з різних країн світу.



 

Директор ДП «Агроцентр Єврохім-Україна» Олександр Світюха зазначає, що зараз підприємство лише розбудовують, монтують під’їзні колії, спорудили підкранові колії. На сьогодні продали уже близько 20 тисяч тонн мінеральних добрив. На проект, за попередніми підрахунками, витратять 45 мільйонів гривень інвестицій. Одне підприємство із виготовлення мінеральних добрив для області – це мало, то ж у планах інвесторів та керівництва краю його розвивати і зводити у майбутньому на Тернопільщині аналогічні виробництва.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: