До такого методу протесту вдалися невдоволені жителі сіл Скоморохи, Смолянка та Прошова. На пішохідному переході вони безперестанку переходили дорогу, не пропускаючи таким чином машин у Чернівецькому напрямку. Невдоволення протестувальників викликав місцевий перевізник, який, за словами жителів, постійно порушує графік перевезень та поводиться грубо, не враховуючи думку людей. І така проблема існує уже 5 років. На горе-перевізника навіть подавали до суду, та результату немає. Власник маршруту постійно поновлює угоду через апеляційний суд, навіть якщо її скасовує районна адміністрація.

 



Люди погодились час від часу пропускати транпорт, коли до них приїхало місцеве керівництво. А тривала акція протесту близько трьох годин і завершилась в 11.10. Зустріч з людьми продовжилась у кабінеті голови Тернопільської радержадміністрації.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: