У ТВЦ «Атріум» ексклюзивні авторські шалики для прекрасних дам

Опубліковано:
13 Березня, 2016 о 21:02

Нещодавно у відділі українських дизайнерів «Прет-а-порте» торгово-відпочинкового центру «Атріум» відбулася презентація унікальних авторських хустинок від дизайнера by KSENIYA MARIKA. Відтепер кожна тернополянка зможе саме тут придбати собі цей вишуканий аксесуар і додати своєму образу неповторності та загадковості.

 



Потрібно зазначити, що авторка бренду by KSENIYA MARIKA  упродовж 10 років створює дизайнерські хустинки, вкладаючи у них всю свою творчу душу і натхнення. Вона використовує виключно натуральні тканини, зокрема шовк. Жінка обирає ту палітру і ті візерунки, які додадуть кожній з нас радісного настрою, налаштують на позитив і процвітання.

 

 

У власному гардеробі дизайнера понад 1000 хусточок. З їх допомогою вона підкреслює ті чи інші риси свого характеру. На думку пані Оксани, цей аксесуар необхідним атрибутом для кожного, хто хоче бути стильним і відрізнятися від решти.

 

Нагадаємо, що традицію носіння хусток офіційно започаткував Людовік XIV у 1635 році. Відтоді шарфи, хустки, палантини і т.д. стали обов’язковою складовою світського гардеробу. У давніх культурах цей елемент одягу мав символічне значення, наприклад, в Єгипті воїни брали з собою хустки, щоб повернутися додому живими. За допомогою хустки дівчина могла врятувати коханого від смертної кари і т.д. Сьогодні ж це розкішна прикраса для тих, хто вміє бути стильним і вишуканим.

 

 

Додамо, що хустини від by KSENIYA MARIKA носить відома журналістка Жанна Б’янка, яка висвітлює життя світу моди. Роботи тернополянки неабияким попитом користуються за кордоном. Відтепер і жителі нашого міста зможуть на свій смак обрати якусь з хустин by KSENIYA MARIKA.

 

  

 

Окрім того, дизайнерка постійно спрямовує частину коштів, виручених від продажу хустин, на порятунок і допомогу безпритульним тваринам, якими опікується упродовж тривалого часу. Отже, кожен, хто придбав її виріб, долучаються ще й до благородної справи.

 

Пару днів тому by KSENIYA MARIKA  поповнила асортимент хустин з тканин весняно-літньої палітри.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: