У Тернополі знову хочуть створити соціальні магазини

Опубліковано:
22 Березня, 2015 о 15:21

Тернопільська міська рада оголосила конкурс про створення торгівельної мережі з продажу соціальних продуктів.




– Ми бачимо економічну ситуацію, яка нині склалася в країні і намагаємося в усілякий спосіб допомогти тернополянам, – розповіла начальник прес-служби Тернопільської міської ради Катерина Калуш. – Відтак з ініціативи міського голови хочемо провести конкурс на створення соціальних магазинів, де б 50 відсотків продуктів продавалися за цінами нижчими від ринкових. Сподіваємося, що невдовзі торгові точки із пільговими цінами з’являться у кожному мікрорайоні міста.

 

Усі охочі взяти участь у конкурсі можуть подавати свої заявкиза адресою: м. Тернопіль, вул. Коперніка,1 каб. 401 –управління економіки, промисловості та праці. Довідки за тел. 25-16-49. Заявки приймаються до 20 квітня 2015 року. Переможець конкурсу отримає з міського бюджету фінансову винагороду.

 

Нагадаэмо, що це не зовсім свіжа ідея міського голови. Адже соціальні магазини були створені ним ще у 2010 та 2011 роках. Однак до сьогодні жоден з них не працює. Сподіваємося, що цього разу історія не повториться.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #соцыальний магазин, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: