У Тернополі змагалися за Кубок України з фрі-файту (ВІДЕО)

Опубліковано:
24 Березня, 2015 о 10:57

Протягом двох днів у Тернополі спортсмени з різних куточків нашої держави боролися за кубок України з фрі-файту.  На змагання приїхали 12 команд з близько 15 областей.

 



АНДРІЙ СТАРОВОЙТ, засновник фрі-файту:

«Декілька команд є таке як збірні. Тому що зараз час такий, що багато дуже хлопців поїхали самі знаєте, куди. Відповідно, немає можливості сформувати повну команду. Але, все одно, всі зібралися, приїхали для того, щоб продовжити традиції. Іде команда на команду. 7 спортсменів змагається в 7 вагових категоріях, кожен – в своїй ваговій категорії. 7 команд виходять до фіналу. Переможець отримує Кубок України з фрі-файту».


Тернополянин Володимир Ізанський займається фрі-файтом близько 3 років. Каже – перед тим були тренування з боротьби та боксу, втім саме у цьому спорті почав  відчувати себе більш вільно.

 

ВОЛОДИМИР ІЗАНСЬКИЙ, учасник змагань:  

«Більше можливостей. Можна вдарити свого суперника, можна розробити больовий прийом. І воно мене доповнило. Ті кусочки, що мені не вистачало на боротьбі, чи там, колись я і на бокс ходив, пробував битися. Мені на боксі хотілося пройти в ноги, зробити якийсь елемент з боротьби. Я вернувся недавно з Буковеля, я там здобув перемогу, виграв пояс. Дуже цим радий. Дуже довго йшов до цього, дуже багато зусиль прикладав, багато тренувань. Багато всього пішло, щоб досягнути цієї вершини, можна сказати». 

 

Не одна перемога за спиною і в киянина Василя Сотніченка. Фрі-файту чоловік присвятив близько 13 років. І зупинятися наміру не має.

 

ВАСИЛЬ СОТНІЧЕНКО, учасник змагань:

«Коли вже почав займатися, то дуже сподобалося, там різноманітний такий вид спорту, це не просто бокс або, там, кікбоксінг чи ще щось. Там змішані поєдинки. Це мені і сподобалося».


Переможцем змагань стала збірна Харківської області. Срібло  отримала команда з Івано-Франківщини. Замкнула трійку лідерів тернопільська збірна.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фрі файт
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: