У Тернополі злодій пограбував сусіда і викинувся з вікна

Опубліковано:
22 Червня, 2016 о 11:53

Пригода трапилась в одному з будинків облцентру. Прийшовши до сусіда у гості, зловмисник пограбував його чотирирічну дитину. Скориставшись тим, що дівчинка спала, лиходій зняв з неї золоту сережку й вистрибнув через балкон. Про це повідомили у секторі комунікації ГУ НПУ в Тернопільській області.

 



До правоохоронців із заявою звернулася мати дитини. Жінка заявила, що підозрює сусіда у пограбуванні. Поліцейські оперативно відреагували  на повідомлення тернополянки, проте допитувати потерпілого довелося вже у медичному закладі, куди той потрапив з переломами стіп обох ніг.

 

Походження травм підозрюваний  пояснює тим, що з другого поверху його скинув сусід, а батько пограбованої дитини переконує, що зловмисник так тікав з чужою сережкою, що cам гайнув через вікно.

 

Як встановили правоохоронці, напередодні сусіди розпивали спиртне в квартирі потерпілого. Коли господар вийшов до вбиральні, гість зайшов до кімнати, де спала чотирирічна дівчинка. Тихо підійшовши до дитини, хотів непомітно зняти з вушка сережку, та малеча прокинулася і стала плакати. Коли з’явився тато, розповіла, що дядько забрав у неї прикрасу.

 

Батько кинувся наздоганяти зловмисника, та той, вбігши до себе до квартири, не знайшов іншого виходу, як вискочити у вікно, аби не повертати награбоване.

 

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Дії зловмисника кваліфіковані частиною першою статті 186 ККУ. Проводиться досудове розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: