У Тернополі здійснено молебний чин відкриття року Божого милосердя

Опубліковано:
17 Грудня, 2015 о 08:14

Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк у неділю, 13 грудня урочисто здійснив чин відкриття року Божого милосердя. Таким чином архиєпархія долучається до святкування усім католицьким світом Надзвичайного ювілейного року Божого милосердя у відповідь на заклик Святішого Отця Франциска Папи Римського. Рік Божого милосердя триватиме з 8 грудня 2015 року до 26 листопада 2016 року. З цієї нагоди Патріарх і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав оприлюднив послання, у якому зокрема йдеться: «Особливим закликом цього Святого року є запрошення прийняти кожному Боже милосердя. Воно подається нам у Церкві Духом Святим – Духом Божої любові. Особисто прийняти і пережити це милосердя можна у Святому Таїнстві Сповіді, або Примирення».

 



У Ватикані Рік милосердя Українська стародавня ікона Богородиці «Милосердя двері». Її спеціально на прохання Святішого Отця Франциска привезли з польського міста Ярослав. Ярославська ікона «Милосердя двері» вважається чудотворною та коронована коронами святого Папи Івана Павла ІІ 1996 року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: