У Тернополі на вулиці Поліській загинув чоловік. Це сталося під час ремонтних робіт. Чоловіка засипало землею та щебенем. На місце події прибули рятувальники та поліцейські, однак рятували життя чоловіка було вже пізно. Щоб підняти тіло на поверхню, працівникам управління ДСНС півтори години довелося відкопувати його, застосувати ескаватор та інше спеціальне обладнання, щоб розчистити завали і вичерпати воду, що швидко прибувала.

 



Загиблий – житель Тернополя, 1956 року народження, працював у контловані на глибині 4 метри від поверхні. Трагедія сталась внаслідок зсуву грунту та прориву каналізації. Обставини події встановлюють. Правоохоронці просять очевидців даної події повідомити будь-яку інформацію. Контактний телефон 27-10-10, або 102.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області та Управління ДСНС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: