У Тернополі зафіксували історичний максимум температур

Опубліковано:
8 Квітня, 2016 о 10:53

5-го та 6-го квітня синоптики зафіксували історичний максимум температур, відколи ведуться спостереження. Ймовірно, рекордними будуть і наступні дні. 

 



– Та температура повітря є значно вища кліматичної норми для даної пори року для нашого регіону. Середні температури перевищують кліматичну норму на 8-10 градусів. Це дуже багато. Тобто, 5-те і 6-те квітня з 1946 року, такі теплі дні, в нас не спостерігалися, – розповіла  завідувач сектору організації робіт Тернопільського гідрометеоцентру Оксана Софінська. 

 

Трохи нижча температура буде по області на вихідних. Проходження холодного атмосферного фронту принесе дощ та вже більш весняну погоду. В неділю денна температура опуститься до 10-15 градусів тепла.

 

Температурні показники нічні коливатимуться від 10 до 15 градусів вище нуля, денні температури 8-го квітня 20-25 градусів тепла, 9-го квітня 17-22 градуси вище нуля, пишуть на сайті ІНТБ

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: