У Тернополі виявили 42 незаконно встановлені рекламні щити

Опубліковано:
10 Вересня, 2015 о 15:12

У Тернополі демонтували незаконно або не за правилами встановлені об’єкти малої реклами. Начальник управління стратегічного розвитку міста Тернопільської міської ради Юрій Дейнека зауважує, що чимало рекламних щирів мали невідповідні розміри, були просто прив’язані до електроопор, або встановлені надто близько до проїжджих  частин, що є категорично заборонено і таким чином вони заважали пішоходам та водіям.

 



Причиною фатального випадку, коли на східному водій маршрутного таксі на смерть збив працівницю дорожньої служби, також був неналежно розміщений рекламний щит. То ж тепер до цієї проблеми у міській раді ставляться відповідальніше. Працівники муніципальної поліції Тернопільської міської ради здійснили рейд та перевірили, де у Тернополі є неправомірно встановлена реклама, такої виявили 42 одиниці у різних мікрорайонах. Та, як повідомили у муніципальній поліції, усі такі щити уже демонтували, зберігають їх поки що у КП «Тернопільелектротранс».   

 

То ж відтепер заборонено встановлювати об’єкти малої реклами ближче, ніж за 5 метрів до проїжджої частини і надалі порушників суворо каратимуть: штраф для громадян – від 340 гривень, для фізичних осіб-підприємців – від 870 гривень. А КП «Парк Загребелля», яке відповідає за зовнішню рекламу у Тернополі, доручили розірвати угоди з підприємцями, які встановлювали рекламні щити всупереч усім вимогам.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: