21 листопада у День Гідності та Свободи в  Тернополі відбудеться ряд заходів. У  школах проведуть відкриті уроки Гідності та Свободи, об 11.30 учні покладуть квіти та лампадки до пам’ятника борцям за незалежність України та стенду Героїв Небесної Сотні на Театральному майдані. О 12.00 годині в Українському домі «Перемога» оголосять переможців конкурсу на кращий проект пам’ятника «Небесній Сотні». А о 13-ій читачі та працівники бібліотек міста передадуть гуманітарну допомогу воїнам АТО під час акції «Хранителі слова – хранителям Вітчизни».

 



У Палаці Кіно о 15.00 відбудеться зустріч з активістами Євромайдану «Молодь у нашому серці». Там же через півгодини відбудеться показ документального фільму Сергія Лозниці «Майдан».

 

Нагадаємо, 13 листопада 2014 року Президент Петро Порошенко підписав наказ, згідно з яким 21 листопада українці відзначатимуть День Гідності та Свободи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: