У Тернополі відремонтують парк Національного Відродження

Опубліковано:
3 Червня, 2016 о 22:24

У парку «Національного відродження» планують провести капітальний ремонт. Як зазначає міський голова Тернополя Сергій Надал, заплановано оновити зону атракціонів, вуличне освітлення, громадські туалети, провести реконструкцію амфітеатру Співочого поля. Також у парку з’явиться велодоріжка.

 



– Протягом року заплановано провести чимало робіт в парку «Національного відродження». Зокрема вже оновлено  пам’ятник «Жертвам Чорнобильської трагедії. Також ще цього року заплановано зробити ремонт амфітеатру Співочого поля, влаштувати додаткове освітлення та провести ремонт –реконструкцію громадської вбиральні, – зазначив Сергій Надал.

 

Також цьогоріч продовжать ремонти у парку «Здоров’я». Там і надалі будуть розчищати територію від чагарників та встановлять ще зони для барбекю і збільшать протяжність велодоріжок.

 

Нагадаємо, що минулоріч в парку Здоров’я вже облаштували дитячий майданчик та вуличні тренажери. Окрім того, там можна погуляти по нових пішохідних доріжках.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: