У Тернополі відкрили дитячий майданчик на бульварі Просвіти

Опубліковано:
16 Червня, 2016 о 14:53

Новенький дитячий майданчик тішитиме тепер мешканців, які живуть неподалік бульвару Просвіти. Там наразі вже завершили ремонтні роботи.

 



Днями працівники підрядної організації встановили у відведеному місці дитячі гойдалки та застелили майданчик штучною травою. По периметру майданчика встановили декілька лавок, які вже активно використовують для відпочинку мешканці прилеглих будинків.

 

Також на дитячому майданчику на бульварі Просвіти облаштували зовнішнє освітлення.

 

– Цього року місто отримає ряд дитячих майданчиків. Зокрема, до кінця літа з’явиться новий великий майданчик для дітей на Новому Світі. Згодом там буде облаштовано ще й новий спортивний майданчик. До 1 вересня на бульварі Петлюри з’явиться велика зона для дитячого відпочинку та окрема зона для занять спортом. Взагалі цьогоріч у різних мікрорайонах міста ми облаштуємо понад 40 нових дитячих та спортивних майданчиків, – зазначає очільник міста Сергій Надал. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: