У Тернополі відбудеться чемпіонат України з картингу

Опубліковано:
20 Червня, 2016 о 14:24

Упродовж двох тижнів спортсмени своїми силами практично доробили картингову трасу у Тернополі. І тепер 1-3 липня на ній пройде Кубок України серед учнівської молоді. Проте допомога в облаштування траси все-таки ще потрібна, – повідомляє 20 хвилин.  

 



До недавнього часу те, чи відбудуться змагання з картингу в Тернополі залежало лише від того, чи дороблять картингову трасу. Спортсмени сподівалися на владу, проте після того, як допомоги вони так і не отримали, вирішили зробити усе самотужки.

 

 

– Ми написали звернення до влади, але допомоги немає, тому ми усе робимо своїми силами, – каже президент федерації картингу у Тернопільській області Микола Чорний. – Тому хочемо попросити тих, хто може допомогти з старими шинами, землею. І запрошуємо усіх на змагання, прийти підтримати спортсменів. І ми надалі стараємось довести до мінімуму небезпеку на трасі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: