У Тернополі суворо покарали водія маршрутки, який притиснув депутатку дверима

Опубліковано:
16 Вересня, 2016 о 13:33

Тернополянка Вікторія Шараскіна, яку притиснули у маршрутці № 30, попросила не звільняти водія. Якщо впродовж місяця на нього знову поскаржаться, його таки виженуть з роботи, пише “20 хвилин”.

 



– Я наполягав, щоб вигнати водія та його автобус з маршруту, – каже начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку Ігор Мединський. – Він неодноразово вибачався, і потерпіла сама заступилася за водія.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тернопільську депутатку з малою дитиною прищемило дверима, а потім облаяли

 

Наразі йому виписали догану. Якщо на нього знову поскаржаться впродовж місяця, звільнення не уникнути. Але запевняю, що жоден випадок хамського ставлення водіїв не залишиться безкарним.

 

Нагадаємо, водій маршрутки № 30, зачиняючи двері, притиснув депутата міськради Вікторію Шараскіну та її дитину. Замість вибачень нахамив. Інцидент стався на зупинці на вул. Лучаківського 8 вересня о 8.40 ранку.

 

Тернополяни, які зіткнулися з хамським ставленням водіїв, можуть звертатись в Управління транспорту, комунікацій та зв’язку за тел.: 52-15-14.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: