Співробітники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми затримали 30-річного тернополянина, який вербував жінок для роботи у закордонних борделях. На його гачок ледь не потрапила 25-річна жителька обласного центру. Незаміжня дівчина з вищою освітою, проте безробітна спокусилась на високі заробітки, які їй пропонував затриманий. Оголошення знайшла в інтернеті.

 



Зарплата 1,5 тисячі євро, розкішні умови проживання, райське дозвілля поза роботою у казковій Греції пропонував чоловік незнайомці. Про те, що робота буде пов’язана з наданням інтимних послуг йшлося якось між іншим. Навіть обіцяв позичити гроші на документи та візу, розповів як і що потрібно зробити, щоб виїхати закордон. Навіть графік райсових автобусів вказав. Дівчина майже погодилась на пропозицію, однак вчасно зупинилась.

 

Під час обшуку правоохоронці вилучили у сутенера комп’ютерну техніку, мобільні телефони, відеодиски порнографічного змісту. Зараз розслідують, чи були у нього спільники і скільки часу чоловік займався таким бізнесом, адже жив на широку ногу, їздив на дорогому авто, хоч офіційно ніде не працював. Підозрюваному загрожує позбавлення волі волі терміном від трьох до восьми років.

 

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: