У Тернополі провели дитячий День моди «Діти заради миру»

Опубліковано:
24 Червня, 2015 о 11:47

У Тернополі провели дитячий День моди, під час якого збирали кошти для бійців АТО. Діти дефілювали в модному одязі, щоб привернути увагу до подій в Україні та підтримати військових. Хлопчики та дівчатка виходили у вечірньому, буденному одязі, в купальниках. Організатор Kids Fashion Day Емілія Монастирська розповідає: «Ідея модного, і водночас благодійного заходу, виникла спонтанно близько півтора місяця тому. Моделей, дітей віком від 5 до 10 років, по подіуму ходити особливо не навчали, адже найкраще, що вони можуть показати – це свої справжні емоції та природність. На заході показали 7 виходів. Ми залучили багато тернопільських і загалом українських виробників, а ще були відомі бренди, дизайнерський одяг, який прикрасив вечір. Діти дуже хороші, кожен із них особливий, гадаю, дитячий День моди приніс велике задоволення глядачам і користь для наших захисників».

 



Кошти, зібрані від продажу квитків на дитячий День моди, малеча передала в руки бійцям 128-ї бригади, які найближчим часом знову відправляться на передову.

 

Старшина розвідроти 15-го батальйону 128-ї бригади Маестро каже: на фронті відчуття дитячої підтримки дуже важливе: «Ми цінуємо кожну річ, яку присилають нам діти. ляльки-мотанки, обереги, малюнки, написи – усе це ми бережемо, як щось найдорожче, усе це в бліндажах у нас висить. Це речі, які підтримують наш бойовий дух і віру у краще, тому зараз отримувати допомогу із дитячих рук – це відчуття та емоції, які словами не передати, просто розчулює до сліз. Обов’язково бійцям на передовій розкажемо про тернопільських діток, як старалися вони для нас на Дні моди і що нам є за кого боротися – наші діти – те безцінне, що маємо».  

 

Раді були не лише бійці, що мають дитячу допомогу, а й діти раділи, передаючи кошти військовим. Семирічна учасниця дитячого Дня моди Даринка наголошує: «Ми – діти заради миру. Ми любимо наших солдатиків за те, що вони захищають нашу країну, ми ними гордимося і будемо робити усе, аби військові знали: ми за них вболіваємо, ми на них чекаємо, вони наші ангели-охоронці».

 

 

На завершення в національних строях усі разом заспівали пісню «Україна – це я». Атмосфера справжнього дитячого свята захопила глядачів і, особливо, військових. За старанність та прагнення допомогти бійцям на війні хлопчиків і дівчаток по завершенню показів вгощали тортом, малята задоволені і мають бажання ще не раз бути учасниками таких корисних і цікавих заходів.

 

Катерина Богуславська

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: