У Тернополі презентували інтерактивну карту незаконно встановлених кіосків та демонтажу МАФів

Опубліковано:
17 Червня, 2016 о 10:55

Побачити, які  МАФи в Тернополі є незаконними або сумнівними, усі охочі можуть на інтерактивній карті міста на сайті karta.te.ua. Днями таку карту презентували у міській раді.

 



Як зазначає міський голова Сергій Надал, робота зі звільнення міста від МАФІв вже ведеться. З початку року демонтували більше 20 таких об’єктів.

 

Проте, наразі у Тернополі залишається ще близько двох сотень об’єктів торгівлі, які не мають усіх відповідних документів.

 

– Взагалі, політика має бути спрямована на те, щоб місто поступово очистити взагалі від МАФів. Тобто, якщо ми сьогодні подивимось будь-яке сучасне європейське місто, ніде цих МАФів не існує. Тому ті МАФи, де є існуючі договори, повинні допрацювати, нових заключатися не повинно, – зазначив Сергій Надал.

 

Зі слів мера, у майбутньому, аби уникнути непорозумінь, кожній малій архітектурній формі мають намір присвоїти власний номер із символікою міської ради.Наявність такого свідчитиме, що об’єкт працює законно.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: