У Тернополі почастішали випадки кишково-шлункових захворювань

Опубліковано:
21 Липня, 2015 о 17:55

Тернопільські лікарі закликають жителів міста споживати тільки свіжу їжу, добре її промивати, добре відварювати чи смажити та ні в якому разі не вживати продуктів, які викликають у вас підозру за кольором, запахом та іншими ознаками, брати до уваги термін придатності, адже останнім часом усе більше людей зі скаргами на кишково-шлункові захворювання звертається до лікувальних закладів.

 



Медики пояснюють: не рідко причиною захворювань є продукти харчування, куплені на стихійному ринку, де вони не проходять спеціальної лабораторної перевірки та не завжди найкращої якості. Загалом у з початку року в обласному лабораторному центрі Держсанепідслужби України зареєстровано на третину більше випадків харчового отруєння, ніж у відповідний період минулого року. Більшість хворих – люди до 20 років. Лікарі просять людей слідкувати за якістю харчування та дбати про своє здоров’я.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Штурмовик
16:14, 24 Листопада, 2024

Із «Богданою» — безпечніше: в артилеристів українська зброя

ТОП новини тернопільщини: