Небайдужі молоді тернополяни звернулися до міської влади з  проханням «вільного доступу до українського дому «Перемога» для реалізації проекту Центр Культури «Перемога».  Вони наголошують, що приміщення цього закладу найкращим чином підійде для перетворення проведення культурно-мистецьких подій у центрі міста. Там зокрема планують проводити концерти, творчі майстер-класи, виставки, лекції і тренінги.

 



Молоді ініціатори створили у соціальній мережі Facebook спільноту. На думку ініціаторів, Тернополю потрібен єдиний культурний центр, адже мистецькі заходи нашого міста розкидані по різних локаціях, що значно ускладнює об’єднання творчої молоді спільною метою. Культурний центр «Перемога» має стати вільним креативним простором, що надаватиме молоді можливість всебічного розвитку і творчого самовизначення, своєрідною візитівкою студентського міста.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: