Чи не підроблені документи у пільговиків, перевіряє один із тернопільських перевізників. Сканер він встановив у автобусі №19.

– Сканер перевізник встановив за власним бажанням. Таким чином він перевіряє документи на предмет легітимності, – каже начальник управління транспорту, комунікацій і зв’язку міськради Ігор Мединський. – Відтак водій сканує всі посвідчення і подає запити у структури, які їх видавали. Якщо виявиться, що документ підроблений, всі дані перевізник передасть у міліцію. Адже підробка документів є незаконною, за це передбачене покарання.



Пан Мединський вважає, що це – дуже хороша ініціатива. Адже зараз є багато зловживань, коли пасажири намагаються проїхати у транспорті з підробленими документами. 
– Перевізник вправі таке з’ясувати, – каже посадовець.  

Ігор Мединський також додає, що невдовзі у міських тролейбусах запрацює автоматизована система оплати за проїзд. Після цього на черзі і маршрутки. Саме цю умову поставлять під час наступного тендеру серед перевізників. Адже це питання вже давно назріло. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: