У Тернополі на 60% подорожчало утримання прибудинкових територій

Опубліковано:
17 Квітня, 2015 о 09:01

У Тернополі на 60% подорожчало утримання прибудинкових територій, а вивезення сміття на 8%. Такі тарифи нещодавно затвердили на виконкомі Тернопільської міської ради.




З 15 квітня сміття для одного тернополянина зросте від 4,2 грн до 7,8 грн за місяць. А тарифи на утримання будинків з 15 Квітня підвищаться – на 60%. Тобто, якщо дотепер тернополяни платили від 50 копійок до 1,50 за м. кв, то вже з квітня платитимуть від 80 коп до 2 гривень 40 копійок.

 

Тариф на комунальні послуги в Тернополі сформували ще в 2011-му році і навіть після подорожчання він залишається одним з найнижчих у порівнянні з іншими містами України, кажуть у Тернопільській міськраді. Там пояснюють, підвищення трифів вимушене: через здорожчання електроенергії, паливно-мастильних матеріалів. Тернополяни, які неспроможні платити за послуги, зможуть оформити житлову субсидію.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прибирання, #прибудинкова територія, #тариф, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: