У Тернополі конфлікт водія і пенсіонера закінчився бійкою

Опубліковано:
26 Вересня, 2015 о 16:31

Ні для кого не дивина, що водії міського транспорту часто хамлять пенсіонерам. Звичайно, бувають випадки, коли ті самі до цього доводять і поводять себе невиховано, однак ми живемо у цивілізованій державі. І від водіїв хочеться очікувати толерантності та порядності. А такі шофери – радше виняток, ніж норма. Найчастіше, буває з точністю навпаки.

 



 Автору цих рядків доводилося і самому ставати свідком того, як молодий водій накинувся на старшого чоловіка лише через те, що той у напівпорожній маршрутці попросив показати пасажирів, які їдуть по посвідченню. У сторону пенсіонера, незаважаючи на те, що водій годився йому у сини, а то й у внуки, лунали фрази на кшталт: «Слухай, ти…», «Ти мені не вказуй», «Вийдем, поговорим?» Невідомо чим би закінчилась сеперечка, якби не спокійна реакція старшого чоловіка.

 

А от інший інцидент закінчився бійкою. Як розповідають очевидці, на «Збаразькому кільці» водія маршрутного таксі №1 розлютило прохання пасажира проїхати «по-пенсійному». Шофер навіть вийшов з маршрутки і силоміць заштовхнув пенсіонера в маршрутку, щоб довести, що в салоні пільгові місця зайняті. У маршрутці почалась паніка. В салоні саме перебував заступник голови тернопільського осередку з питань правопорушень Андрій Процик. Він викликав швидку та правохоронців. На місце «події» приїхало і керівництво КП «Міськавтотранс».

 

 У міському управлінні транспорту журналістів запевнили, що неврівноваженого водія звільнено. До слова, він раніше вже притягався до відповідальності за подібне правопорушення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: