У Тернополі хочуть заборонити рекламу і рекламні вивіски зі словом «Росія»

Опубліковано:
9 Червня, 2016 о 21:23

Рекламу та рекламні вивіски, які пов’язані зі словом «Росія» готуються заборонити на черговій сесії міської ради. Про це розповів міський голова Тернополя Сергій Надал.

 



Відомо, що таку ініціативу подали громадські організації Тернополя, які звернулись з відповідним проханням про заборону до міськради.

 

– Ми отримали звернення від ряду громадських та патріотичних організацій міста Тернополя, які запропонували прийняти на сесії міської ради і заборонитивикористання в Тернополі рекламних оголошень, щитів, таблиць, дощок з будь-якого матеріалу і у будь-якому місці, у яких використовується слово або словосполучення “Росія”. Тому враховуючи це зверення відповідний проект рішення буде підготовлений на сесію і я думаю, що депутати погодяться його прийняти відповідно вимогам діючого законодавства,  – розповів Сергій Надал. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: