З перших днів військового протистояння на сході України, Українська Православна Церква Київського допомагає нашим хлопцям на сході країни. Наша Тернопільська єпархія є однією з найбільш активних єпархій УПЦ Київського Патріархату, яка завдяки вірянам-жертводавцям збирає все необхідне для українських бійців. Однак, як кажуть, не хлібом єдиним. Крім продуктів харчування, військовим намагаються забезпечити і належне дозвілля. Зокрема, у єпархії вже проводили збір книг, настільних ігор. Тернополяни активно зголосилися до цієї акції і принесли кілька десятків наборів шашок, шахматів, нард, тетрісів та інших ігор.

 



Зараз Тернопільська єпархія УПЦ Київського Патріархату запрошує жителів міста, області і підприємців долучитися до акції “Спорттовари для АТО”. Мета акції – допомогти нашим бійцям у підтриманні доброї фізичної форми. Окрім того, через фізичні розвантажувальні вправи покращується емоційний стан військових, – переконані організотори.

Cпортивні товари можна приносити за адресою: Тернопіль, вулиця Федьковича 14, управління Тернопільської єпархії. В будні дні – з 10 до 14 години.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: