У Тернопіль приїхав іменитий нардеп поговорити ні про що

Опубліковано:
28 Травня, 2015 о 12:00

У тернопільському прес-клубі відбулася прес-конференція на якій планували обговорити сучасні економічні проблеми, пенсійне забезпечення, новітні тарифи тощо.

 



Вперше гостем прес-клубу був Сергій Каплін – народний депутат від «Блоку Петра Порошенка», представник профспілок у Верховній раді та перший заступник голови комітету ВРУ з питань соцполітики, зайнятості та пенсійного забезпечення.

 

З переліку запланованих для обговорення проблем, жодної так і не проаналізували. Лише кількома словами депутат згадав про пенсії та тарифи.

 

Нардеп вирішив, що важливіше поговорити про страшну корупцію серед чиновників, несправедливість у соціумі та війну.

 

На конкретні запитання журналістів про тарифи відповіді у Капліна не знайшлося. Присутні також хотіли почути його думку про арешт та швидке звільнення Володимира Камінського. Схоже, що про цю ситуацію заступник голови комітету ВРУ також не чув, однак сказав:

 

–  Святих заступників мерів, судів, прокурорів, міліціонерів, народних депутатів, президентів та прем’єрів не буває, але ми повинні багато чого змінити в країні, щоб ці посади займали нормальні, адекватні люди. 

 

Оксана Ботюк

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: