У Тернопіль приїхав «Х-Фактор». Чи не у Тернопіль?

Опубліковано:
9 Березня, 2015 о 14:43

Вперше у Тернополі сьогодні проходить відбір на популярне вокальне шоу «Х-фактор». Організатори дивуються, як у такому маленькому місті знайшлося стільки талантів.




Учасники вже з 10 ранку могли прийти, зареєструватися та чекати, коли їх покличуть у один з трьох залів. Бажаючих продемонструвати можливості свого голосу виявилось чимало. Гості з Рівненщини, Хмельниччини, Луцька, Кам’янця-Подільського і, звичайно, з Тернополя заповнили хол центрального корпусу ТНЕУ.

 

Серед конкурсантів – ті, хто були на кастингах неодноразово та дебютанти прослуховування. Хтось готувався серйозно, а хтось ще обирав пісню під дверима кастинг-менеджерів.

 

«Ми думали, що учасників буде значно менше, та прийшло їх дуже багато. Безліч талановитих, усі різного віку. Найстаршого ми уже послухали. Чоловіку 65 років» – розповідає організатор кастингу Олег Критський.

Кастинг-менеджерів у Тернопіль приїхало лише 11.

 

«Сьогодні остаточної відповіді ми не говоримо нікому. Знімаємо, пізніше переглядаємо відео та дзвонимо тому, хто нам підходить. Вони поїдуть у Київ для зйомок. Монтувати будемо, начебто це кастинг проходив у Львові, – продовжує Олег. – Ми обов’язково приїдемо сюди ще раз, на наступний рік».

 

Оксана Ботюк


 

 

Поділитись:

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кастинг, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #Х-фактор
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: