У спортивному магазині подарували велосипеда синові загиблого героя

Опубліковано:
14 Травня, 2015 о 08:07

Синові, загиблого на війні бійця батальйону «Айдар» Ярослава Сташківа із села Щепанів Козівського району, у тернопільському магазині подарували велосипед. Хлопчик уже давно про це мріяв, але у матері не було грошей на покупку. Допомогла здійснити мрію сина героя тернопільська волонтерка Ліля Мусіхіна. Вона закликала всіх небайдужих долучитися до збору коштів, а коли зібрали потрібну суму, пішли купувати велосипеда до спортивного магазину. Як тільки там дізналися для кого велосипед, то віддали його безкоштовно.

 



– Пішли купувати велосипед для сина загиблого героя «Айдару» Ярослава Сташківа. І сталось диво: велосипед для малюка нам просто подарували у веломагазині на Крушельницької. Оскільки кошти вже було зібрано (допомогла діаспора із міста Брешіа, 3 полк спецназу і «Яваре»), то їх вирішили перерахувати Денискові Проценку, якому збирають гроші на пересадку кісткового мозку. Він хворіє на лейкемію. Ось так, зовсім несподівано, нам вдалось хоч трішечки полегшити життя двом маленьким хлопчикам, – написала Ліля Мусіхіна на своїй сторінці у Фейсбуці.

 

Галина Кіт

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: