Відремонтовану загальноосвітню школу I—III ступенів у м. Скалат Підволочиського району урочисто відкрили 29 грудня.  Тут провели реконструкцію з добудовою навчальних класів, харчоблоку, спортивного залу, актового залу, басейну. Всі роботи фінансуватимуться за кошти з Державного фонду регіонального розвитку.

 

Участь в урочистому відкритті взяв голова обласної державної адміністрації Степан Барна. Очільник краю наголосив, що реалізувати проект вдалося завдяки спільним зусиллям органів державної влади та місцевого самоврядування.

 

«Наш пріоритет – створення належних умов для навчання і дозвілля дітей, – наголосив Степан Барна. – У Скалатській школі – близько 400 учнів. Тому виникла проблема з добудовою корпусів. Думаю, тепер учні з задовленням відвідуватимуть заклад, зростатимуть здоровими і успішними!».

 

Голова обласної державної адміністрації наголосив, що у наступному році Тернопільщина претендує майже на 145 млн. гривень і близько 130 млн. прямої субвенції для розвитку територіальних громад.

 

 

«Ці кошти ми плануємо спрямувати на розвиток інфраструктури краю, – зауважив Степан Барна. – Насамперед – це ремонт доріг, ремонт та реконструкція закладів соціальної сфери».

 

Нагадаємо, цього року Тернопільщина отримала 98 млн. з Державного фонду регіонального розвитку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: