Як зробити перебування дітей у навчальних закладах безпечним? Це питання стає все більш актуальним у нинішній складний та непередбачуваний час. Вже майже рік про безпеку учнів у 35-ти школах Тернополя дбає Управління Державної служби охорони.

 



 

«Сьогодні важка ситуація в країні і політична, і економічна. Практично йде відкрита війна», – розповідає директор ТНВК ЗОШ – економічного ліцею №9 ім. І. Блажкевич Григорій Рибак. – «Ми повинні бути готові до будь-яких дій, до будь-яких людей чи це сепаратисти, чи інші сторонні люди. У випадку надзвичайної ситуації ми можемо передати цю інформацію через тривожну кнопку в органи внутрішніх справ і вони за лічені хвилини приїжджають і проводиться робота».

 

Випадків, коли необхідна швидка та якісна допомога правоохоронців у школах, стає дедалі більше. Нерідко на території навчального закладу опиняються сторонні особи. Сьогодні «тривожна кнопка» – один із найефективніших засобів захисту та максимально швидкого реагування правоохоронців. Встановлення даної системи дає змогу не лише забезпечити безпеку вихованців та педагогічного колективу навчального закладу, а й вберегти їх від таких хуліганських дій та уникнути кримінальних правопорушень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: