У Почаєві молодики пішли до кав’ярні, а мало не втрапили до буцегарні

Опубліковано:
23 Червня, 2016 о 14:23

Хильнувши зайвого, двоє товаришів з Почаєва Кременецького району так розійшлися в місцевому кафе, що власникам довелося на деякий час зачинити громадський заклад, аби втихомирити відвідувачів та прибрати розбитий інвентар. Не обійшлося, звичайно, без допомоги поліцейських.

До правоохоронців надійшло повідомлення, що в одному з барів Почаєва дебоширять захмелілі молодики. На місці конфлікту поліцейські виявили двох жителів містечка, 1989 та 1992 років народження. Хулігани встигли не лише вилаяти офіціанта, який пробував втихомирити їх, а й побили скло на столику.



Похід до громадського закладу завершився для молодиків кримінальною відповідальністю. Щодо них розпочато провадження за частиною першою статті 296 ККУ – хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю. Карається таке діяння штрафом від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років, повідомили в секторі комунікації ГУ НП в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: